Restaurant Chapeau in Blaricum

Diner

Allergenen

Heeft u allergieën of dieetwensen? 
Vertel het ons s’il vous plait!

Apero pic

Oester Mignonette (4)           12.50
Fine de Claire met rode wijnazijn, sjalot en citroen

Oester Rockefeller (4)           13,50
Fine de Claire gegratineerd met spinazie en knoflook

Macarons Foie Gras (4)           11,50
Macarons met crème van ganzenlever

Blinis au Salmon 9.50
Blini’s met gerookte zalm, crème fraîche en bieslook

Oscietra Caviar (10 gr.)           29.50
Geserveerd op ijs met blini’s, crème fraîche en bieslook

Plats

Sole Meuniere           37.50
Noordzeetong met Beurre Noisette, champignon,
venkel en aardappel gekonfijt in citroen

Coq au Vin Rouge           24.50
Boerderij haantje gegaard in rode wijn met
groentjes, aardappelmousseline en rode wijnsaus

Homard           37.50
Hele kreeft van de grill met spinazie, Hollandaise
saus en pommes pont neuf

Ossenhaas Bordelaise           34.50
Ossenhaas met rode biet, rode wijnjus,
roseval aardappel, sjalot en merg

Boeuf Bourguignon           24.50
Runder sukade met wintergroentjes, spekjes, rode
wijnsaus en pommes parisienne

Canard a l’Orange           22.50
Tamme eendenborst met eigen jus, structuren
van sinaasappel en aardappel

Ratatouille de Provencé           18.50
Courgette, tomaat, aubergine, aardappel in een
saus van tomaat met Provençaalse kruiden

entrees

Escargots          8,50
Slakken in kruidenboter met bladerdeegdakjes

Steak Tartare           12.50
Steak Tartare met garnituren

Foie Gras           17.50
Ganzenlever op brioche brood met vijgen en
siroop van Banyuls

Bouillabaisse           19.50
Vissoep uit Marseille met rouille en toast

Artichaut          7.50
Artisjokbloem met saffraan mayonaise en vinaigrette

Coquilles St. Jacques           15.50
Handgedoken coquilles met aardpeer, truffel en
Vacherin Mont d’Or

Supplement

Pommes Frites 4.50
Handgesneden friet met huisgemaakte mayonaise

Salade Vert 4.50
Groene kropsla met French dressing

Desserts

Fromage á Table         15.00
Selectie kaas van de kaaswagen met garnituren

Crème Brûlée 6.50
Klassieke crème brûlée

Poire Belle Hélène 9.50
Gepocheerde peer met chocolade, vanille ijs,
victoriabeslag en crème chantilly

Coupe Colonel 7.50
Citroenijs, citroenzester en Belvedere wodka

Mille Feuille 7.00
Mille Feuille van karamel met crème chantilly