Restaurant Chapeau in Blaricum

Diner

Allergenen

Heeft u allergieën of dieetwensen? 
Vertel het ons s’il vous plait!

Apero pic

Oester Mignonette (4)           12.50
Fine de Claire met rode wijnazijn, sjalot en citroen

Oester Rockefeller (4)           13,50
Fine de Claire gegratineerd met spinazie en knoflook

Macarons Foie Gras (4)           11,50
Macarons met crème van ganzenlever

Blinis au Salmon 9.50
Blini’s met gerookte zalm, crème fraîche en bieslook

Oscietra Caviar (10 gr.)           29.50
Geserveerd op ijs met blini’s, crème fraîche en bieslook

Plats

Sole Meuniere           37.50
Noordzeetong met Beurre Noisette, champignon,
venkel en aardappel gekonfijt in citroen

Coq au Vin Rouge           24.50
Boerderij haantje gegaard in rode wijn met
groentjes, aardappelmousseline en rode wijnsaus

Homard           37.50
Hele kreeft van de grill met spinazie, Hollandaise
saus en pommes pont neuf

Ossenhaas Choron           34.50
Ossenhaas met artisjok, sauce Choron,
aardappel en groene asperge

Boeuf Bourguignon           24.50
Runder sukade met wintergroentjes, spekjes, rode
wijnsaus en pommes parisienne

Canard a l’Orange           22.50
Tamme eendenborst met eigen jus, structuren
van sinaasappel en aardappel

Estouffade Végétarien
          18.50
Vegetarische hachee van sjalot, knolselderij, lavas
rode kool en aardappelmousseline

entrees

Escargots          8,50
Slakken in kruidenboter met bladerdeegdakjes

Steak Tartare           12.50
Steak Tartare met garnituren

Foie Gras           17.50
Ganzenlever op suikerbrood met pompoen en
siroop van rode wijn 

Bisque d'Homard          16.50
Kreefenbisque met schaaldieren en fleurons

Soupe á l`Oignon         9.50
Klassieke uiensoep met croutons en gegratineerd met
Gruyere kaas

Cocktail de Crevettes          12.50
Garnalencocktail met cocktailsaus, tomaat, ei,
witlof en kropsla

Supplement

Pommes Frites 4.50
Handgesneden friet met huisgemaakte mayonaise

Salade Vert 4.50
Groene kropsla met French dressing

Desserts

Fromage á Table         15.00
Selectie kaas van de kaaswagen met garnituren

Crème Brûlée 6.50
Klassieke crème brûlée

Tarte Tatin ''Paul Bocuse''  8.50
Lauwwarm appeltaartje met sabayon van amandel,
sinaasappelbloesem en
vanille ijs

Coupe Colonel 7.50
Citroenijs, citroenzester en Belvedere wodka

Profiteroles 8.50
Huisgemaakte soesjes gevuld met crème chantilly en vanilleijs
overgoten met warme pure chocolade